Zimbo
Zimbo
Zimbo
Zimbo
Image
Image

Migma

Zimbo

Ürün Kodu:zimbo-250
Ambalaj Tipi
250g
Hemen Al
WhatsApp
featuresTüm Alışverişlerde Ücretsiz Kargo
featuresToplu Siparişler İçin Bize Ulaşın Özel İndirimleri Kaçırmayın
Ürün Açıklaması
İçeriğinde bulunan bor, molibden, çinko elementleri sayesinde bitki beslenmesi daha dengeli hale gelir. Bor, molibden ve çinkolu gübrelerin kullanımı, bitkilerin mikro besin ihtiyaçlarını karşılar, büyümeyi teşvik eder, üreme süreçlerini destekler ve bitki metabolizmasını düzenler. Bitki boyu dal sayısı ve yaprak alanı artar, bol çiçeklenip meyve tutumuna teşvik eder. Meyve dökümünü azaltır verim ve kaliteye büyük katkı sağlar. Bitki bünyesinde nitrat birikimini engeller, protein oluşumu artar. Yapraklarda sararma ve kuruma görülmez.
SEPETE EKLE
Garanti Edilen İçerik ve Kullanım Tablosunu

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
%W/W
Suda Çözünür Bor (B)3
Suda Çözünür Molibden (Mo)
7
Suda Çözünür Çinko (Zn)
9              



KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI

Bor (B), Molibden (Mo), Çinko (Zn) Katı Mikro Bitki Besin Maddeleri Karışımı


Bitki Adı

Uygulama Dönemi

Topraktan Uygulama   

Yapraktan Uygulama

SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilek vb.)

İlk meyveden sonra 15-20 gün aralıklarla

300-700g  

100-200 g/ 100L

YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.)

3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla

300-700g

100-200 g/ 100L

YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan vb.)

4–6 yapraklı dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15–20 gün aralıklarla

300-700g

100-200 g/ 100L

Kavun, Karpuz, Kabak

4–6 yapraklı dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15–20 gün aralıklarla

300-700g

100-200 g/ 100L

TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı vb.)

Gelişmenin başlaması ile birlikte iki veya üç tekerrürde uygulanır.

300-700g

100-200 g/ 100L

ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.)

5-6 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla

300-700g

100-200 g/ 100L

TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb.)

5-6 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra

300-700g

100-200 gr 100L

TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.)

Kardeşlenme döneminde

300-700g

100-200 g/ 100L

Kesme Çiçekçilik

Gelişme dönemi boyunca 15-20 gün ara ile uygulanır.

300-700g

100-200 g/ 100L

Yeşil Alanlar

Gelişme dönemi boyunca

300-700g

100-200 g/ 100L

Yeşil Alanlar

Gelişme dönemi boyunca

300-500g

100-150ml/ 100L