GARANTİ EDİLEN İÇERİK | %W/W |
Suda Çözünür Bor (B) | 3 |
Suda Çözünür Molibden (Mo) | 7 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | 9 |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI
Bor (B), Molibden (Mo), Çinko (Zn) Katı Mikro Bitki Besin Maddeleri Karışımı
Bitki Adı | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama | Yapraktan Uygulama |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilek vb.) | İlk meyveden sonra 15-20 gün aralıklarla | 300-700g | 100-200 g/ 100L |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) | 3-4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla | 300-700g | 100-200 g/ 100L |
YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan vb.) | 4–6 yapraklı dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15–20 gün aralıklarla | 300-700g | 100-200 g/ 100L |
Kavun, Karpuz, Kabak | 4–6 yapraklı dönemden itibaren ve ilk meyvelerden sonra 15–20 gün aralıklarla | 300-700g | 100-200 g/ 100L |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı vb.) | Gelişmenin başlaması ile birlikte iki veya üç tekerrürde uygulanır. | 300-700g | 100-200 g/ 100L |
ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.) | 5-6 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15-20 gün aralıklarla | 300-700g | 100-200 g/ 100L |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb.) | 5-6 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra | 300-700g | 100-200 gr 100L |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) | Kardeşlenme döneminde | 300-700g | 100-200 g/ 100L |
Kesme Çiçekçilik | Gelişme dönemi boyunca 15-20 gün ara ile uygulanır. | 300-700g | 100-200 g/ 100L |
Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca | 300-700g | 100-200 g/ 100L |
Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca | 300-500g | 100-150ml/ 100L |