Migma Algaplanta
Organik sıvı deniz yosununun içerisinde
bulunan alginik asit, yaprak üzerinde yapışkan bir yapı bırakır ve yapraktan
uygulanan diğer gübreler ve ilaçların bitkiye daha iyi temas etmesini sağlar.
Bitkinin daha dirençli ve daha genç kalmasını
hedefler, olumsuz hava koşullarından vs. oluşan stresi minimuma indirir.
Bitkinin
hastalık, zararlılar ve kötü iklim koşullarına karşı direncini arttırır.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | %W/W |
Organik Madde | 15 |
Organik Karbon | 6 |
Toplam Azot(N) | 0,5 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K20) | 3 |
Alginik Asit | 0.2 |
pH | 7,5 - 9,5 |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI
Bitkisel Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre
Bitki Adı | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama | Yapraktan Uygulama |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb.) | Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak vejetasyon süreci boyunca | 2-3L | 250ml/ 100L |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 2-3L | 250ml/ 100L |
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb.) | Çapadan sonra bir uygulama 15 20 gün sonra ikinci uygulama | 2-3L | 250ml / 100L |
Kavun, Karpuz, Kabak | Kol atımında, meyve tutumunda, vejetasyon sürecinde 3-4 uygula | 2-3L | 250ml/ 100L |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antep fıstığı, vb.) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 2-3L | 250ml/ 100L |
Muz | Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğumdan önce, sonra ve vejetasyon süresi boyunca | 250ml/ 100L | |
ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 2-3L | 250ml/ 100L |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb.) | Gelişme dönemi boyunca | 2-3L | 250ml/ 100L |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) | Gelişme dönemi boyunca2-3 lt | 2-3L | 250ml/ 100L |
Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca | 2-3L | 250ml / 100L |