Migma Aminado
İçerisindeki özel köklendirici maddeler ve
gelişim düzenleyiciler sayesinde bitkinin köklenmesini ve bitki gelişiminin
güzel ilerlemesine yardımcı olur.
Özel formülasyonundan dolayı bitkiler
tarafından alınımı hızlıdır ve çabuk etki gösterir.
Birlikte kullanılan diğer gübrelerin
etkinliğini arttırır. Birlikte kullanılan mikro elementleri şelatlayarak
alımını hızlandırır.
Bitkide, saçak (ana) kökün gelişmesini
destekler bu sayede bitki hastalıklara karşı dayanımı artar. Verim ve stres
koşullarına karşı toleransı arttırır.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | %W/W |
Organik Madde | 35 |
Organik Karbon (C) | 15 |
Organik Azot (N) | 1 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 3 |
Serbest Aminoasit | 10 |
pH | 4.5 - 6.5 |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI
Bitkisel Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre
Bitki Adı | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama | Yapraktan Uygulama |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb.) | Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak hasat sonuna kadar 15 gün aralıklarla uygulama tekrarı yapılır. | 1-2L | 150-200ml / 100L |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2L | 150-200ml/ 100L |
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb.) | Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama | 1-2L | 150-200ml / 100L |
Kavun, Karpuz, Kabak, | Kol atımında, meyve tutumunda, vejetasyon sürecinde 3-4 uygulama | 1-2L | 150-200ml / 100L |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antep fıstığı, vb.) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2L | 150-200ml / 100L |
Muz | Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğumdan önce, sonra ve vejetasyon süresi boyunca | 1-2L | 150-200ml / 100L |
ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 1-2L | 150-200ml / 100L |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb.) | Gelişme dönemi boyunca | 1-2L | 150-200ml/ 100L |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) | Gelişme dönemi boyunca | 1-2L | 150-200ml/ 100L |
Kesme Çiçekçilik | Gelişme dönemi boyunca 15-20 gün ara ile uygulanır. | 1-2L | 150-200ml / 100L |
Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca | 1-2L | 150-200ml/ 100L |