Migma Aminado
Migma Aminado
Migma Aminado
Migma Aminado
Image
Image

Migma

Migma Aminado

Ürün Kodu:aminado-1
Ambalaj Tipi
1 L
5 L
10 L
20 L
Hemen Al
WhatsApp
featuresTüm Alışverişlerde Ücretsiz Kargo
featuresToplu Siparişler İçin Bize Ulaşın Özel İndirimleri Kaçırmayın
Ürün Açıklaması

Migma Aminado

İçerisindeki özel köklendirici maddeler ve gelişim düzenleyiciler sayesinde bitkinin köklenmesini ve bitki gelişiminin güzel ilerlemesine yardımcı olur.

Özel formülasyonundan dolayı bitkiler tarafından alınımı hızlıdır ve çabuk etki gösterir.

Birlikte kullanılan diğer gübrelerin etkinliğini arttırır. Birlikte kullanılan mikro elementleri şelatlayarak alımını hızlandırır.

Bitkide, saçak (ana) kökün gelişmesini destekler bu sayede bitki hastalıklara karşı dayanımı artar. Verim ve stres koşullarına karşı toleransı arttırır.

 

SEPETE EKLE
Garanti Edilen İçerik ve Kullanım Tablosunu

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
%W/W
Organik Madde
35
Organik Karbon (C)
15
Organik Azot (N)
1
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)
3
Serbest Aminoasit
10
pH
4.5 - 6.5        



KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI

Bitkisel Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre


Bitki Adı

Uygulama Dönemi

Topraktan Uygulama   

Yapraktan Uygulama

SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb.)

Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak hasat sonuna kadar 15 gün aralıklarla uygulama tekrarı yapılır.

1-2L   

150-200ml / 100L

YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.)

Vejetasyon süresince 3-4 uygulama

1-2L

150-200ml/ 100L

YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb.)

Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama

1-2L

150-200ml / 100L

Kavun, Karpuz, Kabak,

Kol atımında, meyve tutumunda, vejetasyon sürecinde 3-4 uygulama

1-2L

150-200ml / 100L

TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antep fıstığı, vb.)

Vejetasyon süresince 3-4 uygulama

1-2L

150-200ml / 100L

Muz

Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğumdan önce, sonra ve vejetasyon süresi boyunca

1-2L

150-200ml / 100L

ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.)

Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama

1-2L

150-200ml / 100L

TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya vb.)

Gelişme dönemi boyunca

1-2L

150-200ml/ 100L

TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.)

Gelişme dönemi boyunca

1-2L

150-200ml/ 100L

Kesme Çiçekçilik

Gelişme dönemi boyunca 15-20 gün ara ile uygulanır.

1-2L

150-200ml / 100L

Yeşil Alanlar

Gelişme dönemi boyunca

1-2L

150-200ml/ 100L