TOPLU SİPARİŞLER İÇİN ARAYIN 444 2 043
TOPLU SİPARİŞLER İÇİN ARAYIN 444 2 043
TOPLU SİPARİŞLER İÇİN ARAYIN 444 2 043
CalNit
CalNit
CalNit
CalNit
CalNit
CalNit

Migma

CalNit

Ürün Kodu:calnit-1
Ambalaj Tipi
1 L
5 L
10 L
20 L
Hemen Al
WhatsApp
featuresTüm Alışverişlerde Ücretsiz Kargo
featuresToplu Siparişler İçin Bize Ulaşın Özel İndirimleri Kaçırmayın
Ürün Açıklaması

Meyvede kalsiyum miktarı yükselirse etilen gazının üretimi azalır. Böylece meyvenin depo ömrü uzar.

Bitki bünyesindeki kalsiyum hücre duvarında kalsiyum (Ca) pektat oluşturur. Dolayısıyla hücre zarında sertlik meydana gelir. Bu da dayanıklılık sağlar.

Aynı zamanda bitkilerin azot ihtiyacını da karşılar. Azot bitkilerin temel bir besin maddesidir ve protein sentezi, yaprak büyümesi ve yeşillik oluşumu gibi birçok önemli süreçte rol oynar. Kalsiyum, bu bitkilerin kalite, tat ve raf ömrünü artırır.

SEPETE EKLE
Garanti Edilen İçerik ve Kullanım Tablosunu

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
%W/W
Toplam Azot (N)8
Nitrat Azotu (NO3-N)
8
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO)
16            
pH5-7            



KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI


Bitki Adı

Uygulama Dönemi

Topraktan Uygulama   

Yapraktan Uygulama

SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb.)

Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak vejetasyon süreci boyunca

1.5-2L

200-250ml / 100L

YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) 2-3 L / Da 100 Litre Suya

Vejetasyon süresince 3-4 uygulama

1.5-2L

200-250ml/ 100L

YUMRULU BİTKİLER (Şeker pancarı, Patates, Soğan vb.)

Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama

1.5-2L

200-250ml/ 100L

Kavun, Karpuz, Kabak

Kol atımında, meyve tutumunda, vejetasyon sürecinde 3-4 uygulama

1.5-2L

200-250ml/ 100L

TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antep fıstığı, vb.)

Vejetasyon süresince 3-4 uygulama

1.5-2L

200-250ml / 100L

Muz

Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğumdan önce, sonra ve vejetasyon süresi boyunca

1.5-2L

200-250ml/ 100L

ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.)

Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama

1.5-2L

200-250ml/ 100L

TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb.)

Gelişme dönemi boyunca

1.5-2L

200-250ml / 100L

TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.)

Gelişme dönemi boyunca

1.5-2L

200-250ml / 100L

Kesme Çiçekçilik

İlk yapraklanmadan sonra 15 – 20 gün ara ile

1.5-2L

200-250ml/ 100L

Yeşil Alanlar

Gelişme dönemi boyunca

1.5-2L

100-150ml/ 100L