İçeriğindeki organik maddeler Aminoasit ve enzimlerle zenginleştirilmiş Migma ROOT, bitkilerde kılcal köklenmeyi arttırır ve olumsuz toprak ve iklim şartlarında bitkide stres giderici olarak etkin rol oynar. Bitkinin rengini koyu yeşil olmasını sağlar.
Toprak yapısını iyileştirmeye ve bitki gelişimini teşvik ederek verim ve kalitenin artmasını sağlar.
Bitkinin daha uzun bir süre fotosentez yapmasına, klorofil üretiminde oksijen taşınmasını sağlar. Bandırarak kullanıma uygundur. Mikroorganizma faaliyetlerini arttırmayı sağlar.
GARANTİ EDİLEN İÇERİK | %W/W |
Organik Madde | 45 |
Organik Karbon (C) | 18 |
Organik Azot (N) | 2 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 4 |
Serbest Aminoasit | 4 |
pH | 5-7 |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI
Bitkisel Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre
Bitki Adı | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama | Yapraktan Uygulama |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb.) | Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak vejetasyon süreci boyunca | 1-2L | 200-300ml/ 100L |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2L | 200-300ml/ 100L |
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb.) | Çapadan sonra bir uygulama 15 20 gün sonra ikinci uygulama | 1-2L | 200-300ml/ 100L |
Kavun, Karpuz, Kabak | Kol atımında, meyve tutumunda, vejetasyon sürecinde 3-4 uygulama | 1-2L | 200-300ml/ 100L |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antep fıstığı, vb.) | Vejetasyon süresince 3-4 uygulama | 1-2L | 200-300ml/ 100L |
Muz | Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğumdan önce, sonra ve vejetasyon süresi boyunca | 1-2L | 200-300ml/ 100L |
ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 1-2L | 200-300ml/ 100L |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb.) | Gelişme dönemi boyunca | 1-2L | 200-300ml/ 100L |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) | Gelişme dönemi boyunca | 1-2L | 200-300ml/ 100L |
Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca | 1-2L | 200-300ml/ 100L |