İncentivo
İncentivo
İncentivo
İncentivo
Image
Image

Migma

İncentivo

Ürün Kodu:incentivo-1
Ambalaj Tipi
1 L
5 L
10 L
20 L
Hemen Al
WhatsApp
featuresTüm Alışverişlerde Ücretsiz Kargo
featuresToplu Siparişler İçin Bize Ulaşın Özel İndirimleri Kaçırmayın
Ürün Açıklaması

Bitki gelişimini teşvik eder. Bitkilerde hormon dengesinin kurulmasını sağlayarak (çiçek, polen, meyve) oluşumunu tetikler.

Fotosentez yoluyla karbonhidrat oluşumunu destekler. Bitkiler tarafından alınımı çok hızlıdır, çabuk etki gösterir.

Beraberinde kullanılan gübrelerin alımını ve verimliliğini arttırır. Başta mikro besin elementlerini şelatlayarak bitkinin kullanmasını sağlar.

Bitkinin turgorunu korumasına yardımcı olur. Dış etmenlerden kaynaklanan zor koşullara karşı bitkiyi korur.

SEPETE EKLE
Garanti Edilen İçerik ve Kullanım Tablosunu

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
%W/W
Organik Madde
20
Organik Azot (N)
1
Suda Çözünür Mangan (Mn)
1.3
Suda Çözünür Çinko (Zn)
1.3
Serbest Aminoasitler
5
Max Klor (Cl)0,5
pH
6-8               



KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI

Bitkisel Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre


Bitki Adı

Uygulama Dönemi

Topraktan Uygulama   

Yapraktan Uygulama

SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb.)

Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak vejetasyon süreci boyunca

1-2L

150-200ml/ 100L

YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.)

Vejetasyon süresince 3-4 uygulama

1-2L

150-200ml/ 100L

YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb.)

Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama

1-2L

150-200ml/ 100L

Kavun, Karpuz, Kabak

Kol atımında, meyve tutumunda, vejetasyon sürecinde 3-4 uygulama

1-2L

150-200ml/ 100L

TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antep fıstığı, vb.)

Vejetasyon süresince 3-4 uygulama

1-2L

150-200ml/ 100L

Muz

Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğumdan önce, sonra ve vejetasyon süresi boyunca

1-2L

150-200ml/ 100L

ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.)

Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama

1-2L

150-200ml/ 100L

TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb.)

Gelişme dönemi boyunca

1-2L

150-200ml/ 100L

TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.)

Gelişme dönemi boyunca

1-2L

150-200ml/ 100L

Yeşil Alanlar

Gelişme dönemi boyunca

1-2L

150-200ml/ 100L