Norby-40
Norby-40
Norby-40
Norby-40
Norby-40
Image
Image
Image

Migma

Norby-40

Ürün Kodu:norby40-20
Ambalaj Tipi
20 L
Hemen Al
WhatsApp
featuresTüm Alışverişlerde Ücretsiz Kargo
featuresToplu Siparişler İçin Bize Ulaşın Özel İndirimleri Kaçırmayın
Ürün Açıklaması
Bitkilerin daha güçlü büyümesine ve kuraklığa direnmesine yardımcı olur. İyileştirilmiş toprak yapısı ve su tutma kapasitesi sağlar. Bitkilerin temel besinleri daha kolay emmesine ve sağlıklı büyümeyi desteklemesine yardımcı olur. Gelişmiş besin bulunabilirliği sağlar. Toprağın organik maddesini artırarak uzun vadede toprak sağlığını ve verimliliğini iyileştirir.
SEPETE EKLE
Garanti Edilen İçerik ve Kullanım Tablosunu

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
%W/W
Organik Madde
40
Organik Karbon (C)
13
Organik Azot (N)
1
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)
4

pH

4.5 - 6.5



KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI

Bitkisel Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre


Bitki Adı

Uygulama Dönemi

Topraktan Uygulama   

Yapraktan Uygulama

SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilek vb.)

Fideler şaşırtıldıktan 1 hafta sonra 15–20 gün aralıklarla

2-3L   

250-300ml/ 100L

YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.))

3–4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15–20 gün aralıklarla

2-3L

250-300ml/ 100L

YUMRULU BİTKİLER (Patates, Soğan vb.) Kavun, Karpuz, Kabak

Yumru oluşumu başlarken

2-3

250-300ml/ 100L

TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı vb.)

Gelişimin başlangıcından meyveler ceviz iriliğine gelinceye kadar

2-3L

250-300ml/ 100L

ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.)

Köklenmeden çiçeklenme dönemine kadar

2-3L

250-300ml/ 100L

TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb.)

Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğumdan önce, sonra ve vejetasyon süresi boyunca

2-3L

250-300ml/ 100L

ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.)

Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama

2-3L 

250-300ml/ 100L

TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb.)

Fideler şaşırtıldıktan 1 hafta sonra 15–20 gün aralıklarla

2-3L

250-300ml/ 100L

TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.)

Kardeşlenme döneminde


250-300ml/ 100L

Yeşil Alanlar

Gelişme dönemi boyunca


250-300ml/ 100L