GARANTİ EDİLEN İÇERİK | %W/W |
Organik Madde | 40 |
Organik Karbon (C) | 13 |
Organik Azot (N) | 1 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 4 |
pH | 4.5 - 6.5 |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI
Bitkisel Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre
Bitki Adı | Uygulama Dönemi | Topraktan Uygulama | Yapraktan Uygulama |
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilek vb.) | Fideler şaşırtıldıktan 1 hafta sonra 15–20 gün aralıklarla | 2-3L | 250-300ml/ 100L |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.)) | 3–4 yapraklı olduğu dönemden itibaren 15–20 gün aralıklarla | 2-3L | 250-300ml/ 100L |
YUMRULU BİTKİLER (Patates, Soğan vb.) Kavun, Karpuz, Kabak | Yumru oluşumu başlarken | 2-3L | 250-300ml/ 100L |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, Antep Fıstığı vb.) | Gelişimin başlangıcından meyveler ceviz iriliğine gelinceye kadar | 2-3L | 250-300ml/ 100L |
ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.) | Köklenmeden çiçeklenme dönemine kadar | 2-3L | 250-300ml/ 100L |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb.) | Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğumdan önce, sonra ve vejetasyon süresi boyunca | 2-3L | 250-300ml/ 100L |
ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama | 2-3L | 250-300ml/ 100L |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb.) | Fideler şaşırtıldıktan 1 hafta sonra 15–20 gün aralıklarla | 2-3L | 250-300ml/ 100L |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.) | Kardeşlenme döneminde | 250-300ml/ 100L | |
Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca | 250-300ml/ 100L |