Boro
Boro
Boro
Boro
Image
Image

Migma

Boro

Ürün Kodu:boro-1
Ambalaj Tipi
1 L
5 L
10 L
20 L
Hemen Al
WhatsApp
featuresTüm Alışverişlerde Ücretsiz Kargo
featuresToplu Siparişler İçin Bize Ulaşın Özel İndirimleri Kaçırmayın
Ürün Açıklaması

Bor eksikliği, bitkilerde kök büyümesinin kısıtlanması, yapraklarda kıvrılmalar, çiçeklenme ve meyve tutumu sorunları gibi bir dizi olumsuz etkiye neden olabilir. Aynı zamanda bor, bitkilerde çiçeklenme ve meyve tutumu için önemlidir. Çiçek atma, burma olaylarını minimuma düşürür.

Bitkilerin tozlaşma ve tohum oluşumu süreçlerinde önemli bir rol oynar, genel sağlığı ve dayanıklılığı için önemlidir. Ancak, borlu gübre kullanımında dikkatli olunmalıdır çünkü aşırı miktarda bor kullanımı bitkilere zarar verebilir.

SEPETE EKLE
Garanti Edilen İçerik ve Kullanım Tablosunu

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
%W/W
Suda Çözünür Bor (B)11



KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI

Boron Etanol Amin


Bitki Adı

Uygulama Dönemi

Topraktan Uygulama   

Yapraktan Uygulama

SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb.)

Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak vejetasyon süresi boyunca

300-500g

100-150ml / 100L

YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.)

Vejetasyon süresince 3-4 uygulama

300-500g

100-150ml / 100L

YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb.)

Çapadan sonra bir uygulama 15-20 gün sonra ikinci uygulama

300-500g

100-150ml / 100L

Kavun, Karpuz, Kabak

Kol atımında, meyve tutumunda, vejetasyon sürecinde 3-4 uygulama

300-500g

100-150ml / 100L

TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, vb.)

Vejetasyon süresince 3-4 uygulama

300-500g

100-150ml / 100L

Muz

Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğumdan önce, sonra ve vejetasyon süresi boyunca

300-500g

100-150ml / 100L

ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.)

Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama

300-500g

100-150ml / 100L

TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb.)

Gelişme dönemi boyunca

300-500g

100-150ml / 100L

TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.)

Gelişme dönemi boyunca

300-500g

100-150ml/ 100L

Kesme Çiçekçilik

Gelişme dönemi boyunca15-20 gün ara ile uygulanır.

300-500g

100-150ml/ 100L

Yeşil Alanlar

Gelişme dönemi boyunca

300-500g

100-150ml/ 100L