TOPLU SİPARİŞLER İÇİN ARAYIN 444 2 043
TOPLU SİPARİŞLER İÇİN ARAYIN 444 2 043
TOPLU SİPARİŞLER İÇİN ARAYIN 444 2 043
Migma Algaplanta
Migma Algaplanta
Migma Algaplanta
Migma Algaplanta
Migma Algaplanta
Migma Algaplanta

Migma

Migma Algaplanta

Ürün Kodu:algaplanta-1
Ambalaj Tipi
1 L
5 L
10 L
20 L
Hemen Al
WhatsApp
featuresTüm Alışverişlerde Ücretsiz Kargo
featuresToplu Siparişler İçin Bize Ulaşın Özel İndirimleri Kaçırmayın
Ürün Açıklaması

Migma Algaplanta

Organik sıvı deniz yosununun içerisinde bulunan alginik asit, yaprak üzerinde yapışkan bir yapı bırakır ve yapraktan uygulanan diğer gübreler ve ilaçların bitkiye daha iyi temas etmesini sağlar.

Bitkinin daha dirençli ve daha genç kalmasını hedefler, olumsuz hava koşullarından vs. oluşan stresi minimuma indirir.

Bitkinin hastalık, zararlılar ve kötü iklim koşullarına karşı direncini arttırır.

SEPETE EKLE
Garanti Edilen İçerik ve Kullanım Tablosunu

GARANTİ EDİLEN İÇERİK
%W/W
Organik Madde
15
Organik Karbon6
Toplam Azot(N)0,5
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K20)3
Alginik Asit
0.2
pH
7,5 - 9,5                  



KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI

Bitkisel Menşeli Aminoasit İçeren Sıvı Organik Gübre


Bitki Adı

Uygulama Dönemi

Topraktan Uygulama   

Yapraktan Uygulama

SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar, Patlıcan, Fasulye, çilek vb.)

Fideler şaşırtıldıktan bir hafta sonra başlayarak vejetasyon süreci boyunca

2-3L

250ml/ 100L

YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb.)

Vejetasyon süresince 3-4 uygulama

2-3L

250ml/ 100L

YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, Soğan vb.)

Çapadan sonra bir uygulama 15 20 gün sonra ikinci uygulama

2-3L

250ml / 100L

Kavun, Karpuz, Kabak

Kol atımında, meyve tutumunda, vejetasyon sürecinde 3-4 uygula

2-3L

250ml/ 100L

TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antep fıstığı, vb.)

Vejetasyon süresince 3-4 uygulama

2-3L

250ml/ 100L

Muz

Fide dikiminden bir ay sonra başlayarak doğumdan önce, sonra ve vejetasyon süresi boyunca


250ml/ 100L

ENDÜSTİRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb.)

Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren 2-3 uygulama

2-3L

250ml/ 100L

TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb.)

Gelişme dönemi boyunca

2-3L

250ml/ 100L

TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb.)

Gelişme dönemi boyunca2-3 lt

2-3L

250ml/ 100L

Yeşil Alanlar

Gelişme dönemi boyunca

2-3L

250ml / 100L